Pep Guardiola, Manchester City'nin son kulübü olacağını söyledi: 'Belki milli takım'

Pep Guardiola, Manchester City'den sonra planlarının net bir göstergesi olarak başka bir kulüpte yeniden başlamak istemeyeceğini söyledi.

Katalan oyuncu, City ile olan sözleşmesini 2027'ye kadar iki yıllık uzatma imzaladı ve dört kez Premier Lig şampiyonu olan oyuncudan ayrıldığında uluslararası yönetimin bir olasılık olduğunu söyledi.

“Başka bir takımı yönetmeyeceğim. Uzun vadeli gelecekten bahsetmiyorum ama Manchester City'den ayrılıp başka bir ülkeye gitmeyeceğim ve şu an yaptığımın aynısını yapmayacağım. ” Guardiola bu hafta yayınlanan bir röportajda ünlü şef Dani Garcia'ya söyledi.

“Enerjim olmazdı. Başka bir yerden başlama düşüncesi, tüm antrenman süreci vesaire. Hayır, hayır, hayır! Belki milli takım, ama bu farklı.”

Guardiola, Barcelona, Bayern Münih ve City'deki kupalarla dolu kariyerinin ardından tüm zamanların en iyi futbol antrenörlerinden biri olarak kabul ediliyor.

City ile 7 yılda 6 lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere 15 büyük kupa kazandı.

Sözleşmesi sona erdiğinde 11 yılını Etihad Stadı'nda geçirmiş olacak.

Antrenörlük kariyeri boyunca İspanya ve Almanya'daki lig şampiyonlukları ve toplam üç Şampiyonlar Ligi kupası da dahil olmak üzere 32 büyük kupa kazandı.

City'deki süresi dolduğunda antrenörlüğü tamamen bırakmayı reddetmiyor.

“Bunu bırakıp golf oynamak istiyorum ama yapamıyorum. Durmanın bana iyi geleceğini düşünüyorum” dedi.

Associated Press'in raporu.

[Want great stories delivered right to your inbox? Create or log in to your FOX Sports account, follow leagues, teams and players to receive a personalized newsletter daily.]

TAKİP ETMEK FOX Sports deneyiminizi kişiselleştirmek için favorilerinizi takip edin

İngiltere Premier Ligi

Adam. Şehir

İngiltere Premier Ligi'nden daha fazlasını alın Oyunlar, haberler ve daha fazlası hakkında bilgi almak için favorilerinizi takip edin