'O bir baba değil': Trinity Rodman, babası Dennis Rodman ile gergin ilişkisini anlattı

Amerika Birleşik Devletleri kadın takımının forveti Trinity Rodman, babası Dennis Rodman ile gergin ilişkisini anlattı ve babasının hayatında büyük ölçüde bulunmadığını söyledi.

Trinity Rodman, Call Her Daddy podcast'inde sunucu Alex Cooper'a “O bir baba değil. Belki kan bağıyla olabilir ama başka bir şey değil” dedi.

Rodman, büyürken annesinin iki çocuğunu eski NBA yıldızının kaotik yaşam tarzından korumaya çalıştığını söyledi. Rodman'ın annesi Michelle Moyer, 2012 yılında Dennis Rodman'dan boşandı.

Bu yaz Paris Olimpiyatları'nda ABD ile altın madalya kazanan Trinity Rodman'ın şu anda NBA G Ligi'nde oynayan DJ Rodman adında bir erkek kardeşi var.

Dennis Rodman, kızına Instagram'da yanıt vererek, “olmasını istediğin baba olmadığı için” üzgün olduğunu söyledi ve baba olmaya çalıştığını ve denemeye devam edeceğini söyledi.

“Zor olsa ve uzun zaman alsa bile deneyeceğim. Her zaman buradayım ve her zaman sesin ya da sesli mesajın yerine ne kadar gurur duyduğumu söylüyorum. Her zaman bir dileğim vardı ve o da çocuklarıma dilemekti” Beni arar ve beni görmeye gelirdi. Umarım bir gün bunu alabilirim” diye yazdı.

Aynı zamanda Ulusal Kadınlar Futbol Ligi'nde Washington Spirit'te de oynayan Trinity Rodman, babasının 2021'deki Spirit play-off maçına nasıl habersiz geldiğini hatırladı.

Babasıyla aylardır konuşmamıştı ve maç sırasında duygusallaşmıştı, ardından da babasının kollarında ağlarken fotoğraflandı.

Podcast'te “Düdük çaldı ve o kadar sinirlendim ki, 'Bu mutlu anı benden aldın. Yine kafamı karıştırdın'” dedi.

Trinity Rodman, “Sanırım bundan sonra onu geri alma umudumu kaybettiğim zaman oldu. Sanki ne zaman kamera karşısına geçse aniden ortaya çıkıyor” dedi. “O maçta bile bunun bana göre olduğunu sanmıyorum. Sanırım vicdanının rahat olmasını istedi. Sonra da 'Manşet, Dennis Rodman kızının maçına çıktı' dedi.”

Trinity Rodman o yıl Spirit ile şampiyonluk kazandı ve NWSL Yılın Çaylağı seçildi. O maçtan sonra 2023 Kadınlar Dünya Kupası'na kadar babasıyla bir daha konuşmadığını söyledi.

Dennis Rodman, 14 yıllık kariyeri boyunca beş NBA şampiyonluğu kazandı. 2011 yılında Naismith Basketbol Onur Listesi'ne alındı.

Associated Press'in raporu.

[Want great stories delivered right to your inbox? Create or log in to your FOX Sports account, follow leagues, teams and players to receive a personalized newsletter daily.]

TAKİP ETMEK FOX Sports deneyiminizi kişiselleştirmek için favorilerinizi takip edin

Trinity Rodman

Amerika Birleşik Devletleri

NWSL

Amerika Birleşik Devletleri'nden daha fazlasını alın Oyunlar, haberler ve daha fazlası hakkında bilgi almak için favorilerinizi takip edin