İngiltere'nin eski teknik direktörü Gareth Southgate, futbol dışında kariyer yapmayı düşünüyor

İngiltere koçu olarak görevinden ayrıldıktan beş ay sonra Gareth Southgate hâlâ geleceğinin nerede olduğunu düşünüyor.

Futbolun dışında olabilir.

Sosyal medya platformu LinkedIn'de yayınlanan uzun bir gönderide Southgate, 2016-2024 yılları arasında İngiltere erkek milli takımının teknik direktörlüğünü yaptığı sürenin ardından hayatındaki bir sonraki “amacını” aradığını söyledi. futbol ve ötesi ile ilgili konular yoğun bir şekilde incelendi.

Southgate Salı günü şöyle yazdı: “Bu daha yüksek amaç beni doğru yolda tuttu, bana bir yapı kazandırdı, hayatımı daha tatmin edici hale getirdi ve kopyalanması son derece zor olacak.”

“Bu yüzden gelecekteki seçeneklerimi futbol koçu olarak kalmakla sınırlamıyorum.”

Temmuz ayında Avrupa Şampiyonası finalini kaybettikten sonra İngiltere'deki görevinden ayrılan Southgate, kulübün yönetim kurulunun bazı üyeleriyle olan bağlantıları nedeniyle Manchester United'ın teknik direktörü olmakla ilişkilendirilmişti ancak takım, geçen ay Erik ten Hag'ı kovduktan sonra Ruben Amorim'i işe almayı tercih etti. .

Aksi takdirde Southgate ilgi odağı olmaktan çıktı ve İngiltere, başlangıçta Lee Carsley'de geçici bir antrenörle ve 1 Ocak'tan itibaren Thomas Tuchel'de tam zamanlı bir antrenörle yoluna devam etti.

Southgate, odak noktasının çoğunun seçtiği hayır kurumları olduğunu söyledi.

“Dünya futbolunda en yüksek profilli rollerden birinde sekiz yıl hizmet verdikten sonra, yaşadıklarım üzerine bilinçli olarak zaman ayırıyorum ve bundan sonra ne olacağını derinlemesine düşünüyorum” diye yazdı.

“Bu 'keşif' dönemi ve tüm cevapları bulamadığım için rahatım” diye ekledi, “Net bir kariyer vizyonu olmayan her gence vereceğim tavsiyeye uyuyorum. Öğrenmeye devam edin, inşa edin veya Ağınızı keşfedin, farklı yaşam deneyimleri arayın ve bir sonraki adımda ne olacağına karar verdiğinizde doğru ya da yanlış olmayacak, sadece şu ya da bu yol olacak.”

Associated Press'in raporu.

[Want great stories delivered right to your inbox? Create or log in to your FOX Sports account, follow leagues, teams and players to receive a personalized newsletter daily.]

TAKİP ETMEK FOX Sports deneyiminizi kişiselleştirmek için favorilerinizi takip edin

İngiltere

UEFA Euro

FIFA Erkekler Dünya Kupası

İngiltere'den daha fazlasını alın Oyunlar, haberler ve daha fazlası hakkında bilgi almak için favorilerinizi takip edin