Çiftlik evi sahibinin karısı, Satish Kaushik’in ölümünde kocasının rolünü üstleniyor: rapor | Dünya

Çiftlik evinin sahibi Vikas Malu’nun ikinci eşi usta oyuncu Satish Kaushik’in ölümüyle ilgili olarak, aktörün ölümünde rolü olduğunu iddia ederek kocası hakkında ciddi iddialarda bulundu.

Satish Kaushik (AFP)

Vikas Malu’nun ikinci karısı da konuyla ilgili polise şikayette bulunarak Delhi Polisinin iddialarla ilgili soruşturma başlatmasını istedi.

Ayrıca okuyun| Satish Kaushik’in ölümü: Aktörün Holi’yi kutladığı çiftlik evinde polis tarayıcıları altında ‘ilaçlar’ bulundu

Delhi Polisi ANI’ye yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bir kadın (belirli bir Vikas Malu’nun karısı) tarafından yapılan faul oyunu iddialarıyla ilgili olarak aktör Satish Kaushik’in ölümüyle ilgili bir soruşturma başlatıldı. Güneybatı Bölgesinden müfettiş düzeyindeki bir yetkili tüm konuyu araştırması için çağrıldı. Kadın, ifadesini almak için polis tarafından aranacak.”

ANI’ye konuşan Vikas Malu’nun karısı şunları söyledi: “Satish Ji’nin ölümüyle ilgili bir şikayette bulundum. Bir parti için kocamın çiftlik evine gelmişti ve burada sağlığı kötüye gidiyordu. Çiftlik evinde bazı sakıncalı ilaçlar da bulundu. “

Satish Kaushik ve Vikas Malu’nun iş ilişkileri olduğunu ve ikisi arasında bir para anlaşmazlığı olduğunu iddia etti.

“Satish Ji ve kocamın da iş bağlantıları vardı. Ağustos 2022’de Satish Ji ile kocam arasında Satish Ji’nin talep ettiği bir tartışma çıktı. €Daha önce ona verdiği 15 crore. Ama kocam parayı Hindistan’da vereceğini söyledi.”

Ayrıca, “Daha sonra parayı sorduğumda, kocam parayı Satish ji’den ödünç aldığını ancak Covid döneminde paranın kaybolduğunu söyledi. Kocam parayı iade etme havasında değildi. Satish Kaushik’i ortadan kaldırmak için mavi hapları ve Rus kızlarını kullanacağını bile söyledi. Bu yüzden adil bir soruşturma için bu noktayı polise götürdüm.

Vikas Malu’ya karşı önceki şikayetleri sorulduğunda, Vikas ve oğlunun kendisine “tecavüz ettiğini” ve ardından evini terk ettiğini iddia etti.

“Daha önce Vikas Malu hakkında şikayette bulundum. Önce Vikas bana tecavüz etti sonra da benimle zorla evlendirildi. Evlendikten sonra oğlu bile bana tecavüz etmeye başladı. Bu benim için tamamen dayanılmazdı ve 2022 yılının Ekim ayında evinden ayrıldım” dedi.

Vikas Malu’nun ilk eşinin reşit olmayan oğlunun da Çocukların Cinsel Suçlardan Korunması Yasası (POSCO) kapsamında Vikas Malu’nun ikinci eşine karşı FIR davası açtığı belirtilmelidir. Polis, Habernun poliste de olduğunu söyledi.

Her iki taraftan da şikayetler aldıktan sonra, polis her iki taraf aleyhine FIR kaydetti, ancak onları tutuklamadı.

Vikas Malu’nun ikinci karısı, kocasının Dawood İbrahim gibi kişiler de dahil olmak üzere yeraltı dünyasıyla bağlantıları olduğunu iddia etti.

“Evimizi düzenli olarak ziyaret eden birkaç kişinin fotoğrafları var. Vikas’ın kendisi bana daha önce evimize gelen Anas’ın Dawood İbrahim’in oğlu olduğunu söyledi. Düzenli olarak evimize gelen Mustafa da Davud İbrahim’in sağ koludur” dedi.

Dava, 9 Mart’ta kalp krizinden öldüğü bildirilen kıdemli aktör Satish Kaushik’in ölümüyle ilgili.

Satish Kaushik arkadaşlarıyla bayramlaşıp dans ettikten sonra saat 21.30 sıralarında uykuya daldı ve saat 12.00 sıralarında sağlığı bozulmaya başladı. Müdürü aradı ve nefes almakta güçlük çektiğini söyledi. Menajeri onu Gurugram’daki Fortis Hastanesine götürdü ve burada kardiyopulmoner resüsitasyon (CPR) yapılmasına rağmen sabah 1:43’te öldü.

Delhi Polisi, aktörün Holi’yi kutladığı Delhi çiftlik evinde yedi saatlik CCTV görüntülerini araştırdıklarını söyledi.

Polis ayrıca Kaushik’in ayrıntılı otopsi raporunun ölümün “doğal” bir ölüm olduğunu ve “kardiyak arrest” nedeniyle olduğunu doğruladığını söyledi.

Otopsi raporuna göre ölüm nedeni, koroner arter hastalığına bağlı koroner arter tıkanıklığına bağlı kalp durmasıydı. Ölüm doğal görünüyor. Polis, bağırsakların korunduğunu ve fotoğraf ve Haberlarının çekildiğini söyledi.

Polis, Satish Kaushik’in yüksek tansiyon ve şeker hastalığı geçmişi olduğunu söyledi.

Kaynakların Cumartesi günü yaptığı açıklamaya göre, 66 yaşındaki emektar aktörün ölümünden günler sonra, Delhi Güneybatı Bölge Polisinden bir suç ekibi merhum aktörün kaldığı çiftlik evini ziyaret etti.

Kaynaklara göre, soruşturma ekibi çiftlik evinden bazı “ilaçlar” ele geçirdi. Uyuşturucu incelemeye gönderildi ve rapor bekleniyor. Herhangi bir yasaklı ilaç bulunmamakla birlikte ilacın içerisinde hangi tuzların bulunduğu tespit ediliyor.

Olayla ilgili ileri soruşturmalar devam ediyor.